buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

Hovenierscentrum De Briellaerd

DE MOOISTE TUINEN

De tuinen van De Briellaerd hebben esthetische lijnen en doordat deze tuinarchitectuur wordt versterkt door een enorme plantenkennis voelen deze tuinen altijd aan als een warme jas. Je ziet het al op de site maar eigenlijk moet je het beleven.

 

GRATIS KOFFIE

Je snuift de architectuur direct op wanneer je de laan oprijdt waar je gratis kunt parkeren en je ook nooit voor de koffie hoeft te betalen! Een mooie start om eens rond te wandelen op dit domeintje. Je vindt er het ontwerpatelier, de tuingalerie met diverse sfeertuinen, een unieke collectie planten en een tuinwinkel die vol staat met sfeermakers voor binnen en buiten.

SPREEKUUR

Elke laatste zaterdag van de maand ontvangt WENZ u hier met alle plezier op haar gratis spreekuur. Het is voor u een mogelijkheid om te inventariseren naar de mogelijkheden in uw tuin of interieur. Plan hieronder direct uw afspraak in!

Naast de spreekuren van WENZ is Hovenierscentrum De Briellaerd open op dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00. Klik hier om naar de site van De Briellaerd te gaan.

 

[contact-form-7 id=”2543″]