buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

Over WENZdesign

WENZ geeft vorm aan het buitenleven. Ze ontwerpt én bouwt tuinhuizen, veranda’s, terrassen, serres, schuren en overkappingen. Van Zeeland tot Friesland en van Limburg tot het puntje van Noord-Holland. Stiekem doet WENZ ‘binnen’ er tegenwoordig ook bij, simpelweg omdat creatieve ideeën zich niet laten stoppen door deuren en muren. Zo ontstaan de mooiste interieurs van woningen, winkels en restaurants. Zeker als je WENZ ook zélf de meubels laat ontwerpen en maken.

Wat WENZ kenmerkt?

Dat is een scherp oog voor balans. Voor de juiste verhoudingen. Voor wat mooi én praktisch is. WENZ gaat voor authentiek en duurzaam. Voor een ontwerp dat past bij wat er is én tegelijkertijd alle verwachtingen overtreft. En voor schoonheid in eenvoud. Zo ontstaan binnen- en buitenruimtes met karakter, een hart en een ziel. WENZ’ handen jeuken om ook voor jou aan de slag te gaan. Zullen we daarom snel kennismaken?

Over Zwenneken

Het was in het vroege voorjaar van 1992 dat Zwenneken voor het eerst haar kamer restylede. Ze was 10 jaar oud, maar had grootse dromen. Over inrichten en ontwerpen. Over het maken van mooie dingen.

Inmiddels is dat kleine meisje uitgegroeid tot een creatieve duizendpoot. Zwenneken is een grafisch vormgever, ruimtelijk ontwerper, interieurspecialist en meubelmaker ineen. Nog altijd vol van ideeën die smeken om uitgevoerd te worden. En met een ontembare passie voor vorm, ruimte en beeld.

Haar eerste tuinhuisjes en buitenruimtes ontwierp ze voor klanten van het hoveniersbedrijf van haar vader, waar ze de liefde voor mooie tuinen met de paplepel kreeg ingegoten. Daarna ging het snel. Vrienden van kennissen, van familieleden, van klanten, zagen wat Zwenneken kon en schakelden haar in.

Daarom besloot ze WENZ te starten. Nu is ze actief in heel Nederland. Als ze tenminste niet rondstruint in de natuur, op markten of in musea om inspiratie op te doen. De kracht van Zwenneken? Ze weet niet alleen wat mooi is, maar ook hoe je dat maakt.

Het CV van Zwenneken

OPLEIDINGEN

  • Reclame- en publiciteitsvormgever (Nimeto)
  • Ruimtelijk designer (Nimeto)
  • Ambachtelijk meubelmaker (Hout- en Meubileringscollege)

 

ERVARING

  • Grafisch vormgever (zelfstandig en in opdracht van mediabureaus en andere bedrijven)
  • Fotostylist, decorbouwer, etaleur en interieurontwerper (diverse opdrachtgevers)
  • Zelfstandig ruimtelijk ontwerper: WENZdesign, al sinds 2006!

Publicaties

Over de ontwerpen van WENZ wordt regelmatig geschreven. De mooiste verhalen komen zo tot stand. En je kunt natuurlijk even onafhankelijk lezen over het werk van WENZ.

De projecten van WENZ op de kaart