buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!
poep

Bijzonder houthok op maat gemaakt

Duurzaam houthok, dierenverblijf of tuinkast Een houthok is vaak een noodzakelijk kwaad in een tuin, wanneer mensen binnen of buiten een open haard of tuinkachel hebben. Daarom ontwierp WENZ een prachtig houthok op maat, mooi in haar eenvoud. Naast op maat gemaakte houthokken kan WENZ voor u ook een kippenhok of tuinkast op maat maken. WENZ design heeft diverse ontwerpen gemaakt die u zelf kunt bewonderen en bekijken in de tuinen van Hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld. U bent van harte welkom om hier een keer te komen kijken! Ook op zaterdag geopend! Bekijk ook de kippenverblijven die WENZ design heeft gemaakt.   Werken met WENZdesign WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.
poep

Op maat gemaakte tuinkast, houthok of kippenhok

Het zijn de details die iets kunnen maken of breken. Is je tuin perfect aangelegd en helemaal naar je smaak, staat er misschien nog wel een berging, houthok of kippenhok dat er helemaal niet bij past. En daarvoor kan WENZ design de oplossing bieden! Met een op maat gemaakte tuinkast, gereedschapsberging, houthok, kippenhok of ander dierenverblijf!   Op maat gemaakt van douglashout Deze op maat gemaakte tuinkast, houthok of dierenverblijf  wordt gemaakt uit douglashout en kan op kleur worden gebracht, zoals u dat zelf wenst. De verhoudingen van het hok of de berging zijn zó, dat het stijlvol staat in iedere tuin. En helemaal naar uw wens aansluit bij de bestaande elementen in uw tuin. WENZ denkt daarbij altijd met u mee! Meer informatie en foto’s van een ‘kippenvilla’ die WENZdesign ontwierp voor kleine Barnevelders? Kijk hier! Of wilt u de ontwerpen van WENZ design een keer in het echt zien. De tuinkasten, veranda’s en meer ontwerpen van WENZ zijn te zien op Hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld. U bent van harte welkom!   Werken met WENZdesign WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel […]
poep

Kippenvilla voor Barnevelders

Een op maat gemaakt dierenverblijf voor Barnevelders. De kippen wonen nu eigenlijk gewoon in een villa. Ontworpen door WENZdesign en sterk in zijn eenvoud. Zwenneken: “In een prachtige tuin is het eeuwig zonde om zo’n standaard kippenhok neer te zetten. Dus ik ontwierp en bouwde er één. Van douglashout. Ontworpen in een eenvoud die iedereen prachtig vind, maar die niemand eigenlijk snapt. En juist daarom is het zo’n mooi ontwerp! Wie wil er nou niet dat zijn kippen in zo’n mooie ‘villa’ wonen?”   Duurzaam kippenhok Dit op maat gemaakte kippenhok of dierenverblijf wordt gemaakt uit douglashout en kan op kleur worden gebracht, zoals u dat zelf wenst. De verhoudingen van het kippenhok zijn zó, dat het kippenhok stijlvol staat in iedere tuin. Niet op zoek naar een kippenhok, maar bijvoorbeeld een houthok op maat? Ook dat maakt WENZ voor u!   Werken met WENZdesign WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.