buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!
poep

ZENZ maatwerk kast

De ZENZ maatwerk kast is gemaakt van esdoorn en notenhout. WENZ heeft gekozen voor twee houtsoorten, omdat dit een speels effect geeft in het ontwerp. De kast is heel strak uitgevoerd en perfect afgewerkt. Later bedacht WENZ dat het ook leuk zou zijn om de kast te laten verspringen. Het ontwerp voor de ZENZ kast geeft heel veel mogelijkheden, want het laat zich makkelijk aanpassen naar uw wens! WENZ laat zich graag verrassen door uw ideeen en maakt voor u graag een maatwerk ontwerp. Naast de kast heeft WENZ ook een tafel ontworpen, de WENZ tafel!   Werken met WENZdesign WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.
poep

WENZ maatwerk tafel

De WENZ maatwerk tafel is compleet demontabel. Vanaf het moment dat WENZ design op school zat was ze in haar hoofd al bezig met deze tafel. Het is een ontwerp geworden dat zich door de jaren heen verder heeft ontwikkeld. De tafel is opgebouwd uit een metalen onderstel, wat ook helemaal uit elkaar kan. Vervolgens vallen deze onderdelen exact in het houten tafelblad. Het in en uit elkaar halen is dan ook een fluitje van een cent. Voor de horeca is het bijvoorbeeld een ideale tafel, in de winter ruim je je terras op en dit scheelt enorm veel bergruimte. Het formaat van de tafel staat niet vast, want WENZ maakt het voor u op maat! Naast de tafel heeft WENZ ook een kast ontworpen, de ZENZ kast! Werken met WENZdesign WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.
poep

Interieurontwerp en styling Oranje-Rie Rosendael

Verscholen in de ‘achtertuin’ van de Posbank bij Arnhem ligt Landgoed Rosendael. Rond het kasteel vind je een heerlijk park met slingerende paadjes, bijzondere bomen en een rozentuin. Ook zijn hier de legendarische ‘bedriegertjes’, de verborgen fonteintjes die onverwachts aan- en uitgaan. Op dit landgoed ligt dus ook de Oranje-rie, gerund door Han en Jakobine van Haaster. Het is een van de weinige nog functionerende oranjerieën van Nederland. “Je kon er al wandelen, trouwen, lunchen, feestvieren, markten bezoeken en het kasteel bewonderen. Maar sinds kort is Landgoed Rosendael bij Arnhem ook een plek om te shoppen. In de vernieuwde Oranje-Rie is bijna alles wat je ziet te koop. Van het mini-citrusboompje op tafel tot de zitzakken en hangmatten op het terras. Je kan ze direct meenemen,” aldus Monumentaal. WENZ design was verantwoordelijk voor het complete interieurontwerp.  Lees het hele artikel op monumentaal.com.   Nieuw concept voor Oranjerie Blurring & Beleving. Dat is de trend die in deze Oranje-Rie is toegepast. Om dit mogelijk te maken werkte de Oranje-Rie samen met unieke partners, die toonaangevend zijn in hun vakgebied. De planten, potten en vazen komen bij Hovenierscentrum De Briellaerd vandaan. Rigault Thuisgemaakt zorgt voor een keur aan verrassende, zelfgemaakte foodproducten. Het hippe Fatboy uit Brabant levert […]
poep

Transportkisten voor theaterkostuums

“Geen omkijken naar het vervoer van de theaterkostuums”   In een fantastische loods op het Havenstraatterrein in Amsterdam maakte WENZ design maatwerk transportkisten voor het vervoeren van dure theaterkostuums. In plaats van regelmatig dure transportkisten te moeten huren om de kostuums te vervoeren, maakte WENZ dit eenvoudige en praktische ontwerp. De klant was erg tevreden: “Het is ideaal om geen omkijken te hebben naar de staat van de kostuums na het vervoer. En we kunnen de kisten zó de vrachtwagen in rollen. Perfect dus!”   Maatwerk transportkisten Het bleek goedkoper om zes transportkisten te maken dan de vervoerskisten vier keer per jaar te huren. Het praktische ontwerp van de kisten van WENZ design zorgt ervoor dat de kostuums tijdens het in- en uitladen en tijdens het vervoer in perfecte staat blijven en daarnaast zijn de kisten gemakkelijk handelbaar voor de vrachtwagenchauffeur. De perfecte oplossing voor alle partijen dus.   Werken met WENZdesign WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.