buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

“Spiegels maken de ruimte veel groter!”

Allebei een drukke baan en het heerlijk vinden om thuis tot rust te komen. Wat is er dan lekkerder om dit te doen in een badkamer die van alle gemakken voorzien is? En waar bovendien een rustgevende sfeer hangt. WENZ design ontwierp en realiseerde voor deze klant in Lunteren een compleet nieuwe badkamer. Van twee ruimtes werd er één gemaakt en WENZ sprong handig om met de ruimte. “Waar je binnenkomt is het vrij smal en dit heb ik opgelost door veel gebruik te maken van spiegels. Praktisch in gebruik en heel slim op een ruimte optisch groter te maken. Daarnaast maakten we van twee kamers één, maar kon de dragende muur er niet tussenuit. Dus maakte ik in mijn ontwerp gebruik van deze dragende muur, door hem voor de helft te laten staan en als nis te gebruiken voor het toilet.”

 

Heerlijk tot rust komen in bad

WENZ liet niets aan het toeval over en zorgde dat de badkamer helemaal compleet was. Zo zocht ze alle accessoires handmatig uit en selecteerde ze de juiste kleuren en materialen. “In de badkamer heb ik een combinatie van materialen gebruikt, maar wel materialen en kleuren die rust brengen. Voor de schappen en planken heb ik oud eikenhout toegepast, voor een natuurlijke look. Dit in combinatie met licht geschilderd hout, voor de luiken en de omlijsting van spiegels en kastjes. Op de muren zit een watervaste cement stucwerk, beton circé, bijzonder slijtvast een waterdicht. Dit geeft echt een hele bijzondere uitstraling samen met het houtwerk!”

De klant is al met al zeer tevreden: “Een moment van rust als we in bad liggen. We dimmen de lampjes en genieten van de heerlijke sfeer die WENZ design heeft gecreëerd in onze badkamer.”

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit.

Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.