buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

Duurzaam houthok, dierenverblijf of tuinkast

Een houthok is vaak een noodzakelijk kwaad in een tuin, wanneer mensen binnen of buiten een open haard of tuinkachel hebben. Daarom ontwierp WENZ een prachtig houthok op maat, mooi in haar eenvoud. Naast op maat gemaakte houthokken kan WENZ voor u ook een kippenhok of tuinkast op maat maken.

WENZ design heeft diverse ontwerpen gemaakt die u zelf kunt bewonderen en bekijken in de tuinen van Hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld. U bent van harte welkom om hier een keer te komen kijken! Ook op zaterdag geopend!

Bekijk ook de kippenverblijven die WENZ design heeft gemaakt.

 

Bezoek De Briellaerd!

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie carport, veranda of overdekt terras. Maar ze draait ook haar hand niet om voor een tuinhuis, serre, overkapping of buitenverblijf. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. En het handige is: WENZ kan zelf ook de uitvoering verzorgen.
Meer weten en het werk van WENZ bekijken? Kom naar Hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld, waar u direct de sfeer kan proeven. U vindt ons aan de Plantagelaan 20 in Barneveld.

Wilt u liever dat WENZ bij u op bezoek komt? Dat kan natuurlijk ook! Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met WENZ via info@wenz.nu of 06 – 24 73 36 72. Meer weten over WENZdesign en de werkwijze?

 

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.