buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

Een op maat gemaakt dierenverblijf voor Barnevelders. De kippen wonen nu eigenlijk gewoon in een villa. Ontworpen door WENZ design en sterk in zijn eenvoud.

Zwenneken: “In een prachtige tuin is het eeuwig zonde om zo’n standaard kippenhok neer te zetten. Dus ik ontwierp en bouwde er één. Van douglashout. Ontworpen in een eenvoud die iedereen prachtig vind, maar die niemand eigenlijk snapt. En juist daarom is het zo’n mooi ontwerp! Wie wil er nou niet dat zijn kippen in zo’n mooie ‘villa’ wonen?”

 

Duurzaam kippenhok

Dit op maat gemaakte kippenhok of dierenverblijf wordt gemaakt uit douglashout en kan op kleur worden gebracht, zoals u dat zelf wenst. De verhoudingen van het kippenhok zijn zó, dat het kippenhok stijlvol staat in iedere tuin.

Niet op zoek naar een kippenhok, maar bijvoorbeeld een houthok op maat? Ook dat maakt WENZ voor u!

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie carport, veranda of overdekt terras. Maar ze draait ook haar hand niet om voor een tuinhuis, serre, overkapping of buitenverblijf. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit.

Meer weten? Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met WENZ via info@wenz.nu of 06 – 24 73 36 72.

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.