buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

Een pittoreske oude boerderij is al meer dan 30 jaar in gebruik als woonhuis. De kap van de boerderij was aan vervanging toe en dus besloten ze dat het meteen tijd om het gastenverblijf in de boerderij te verbouwen. WENZ luisterde goed naar de wens van de bewoners. Bijvoorbeeld rust creëren en van 2 kamers 1 maken. En WENZ begreep dat natureltinten de overhand moesten krijgen.

 

Houten balkconstructie in het zicht

In eerste instantie werd gedacht dat de kapconstructie aangetast was door houtvorm, omdat in het houten plafond deze houtworm zat. Na het verwijderen van de planken bleek dat het prachtige rondhout dat tevoorschijn kwam nog nagenoeg perfect in tact was. Een verborgen diamant! Zwenneken: “Tegenwoordig wordt dit rondhout nooit meer gebruikt en nu konden we het gaan hergebruiken! Eerst was het plan om de planken en balken te vervangen, maar nu gooide ik het roer natuurlijk om! We lieten de mooie oude houten balken in het zicht. En legden dus de isolatie naar buiten. Een cadeautje voor de sfeer in het gastenverblijf!

 

Direct de nok in kijken

De badkamer in het gastenverblijf had al een plafond, die niet helemaal tot in de nok liep. Door de vermolmde planken weg te halen ontstond nog een ruimte boven het plafond van de badkamer. Hierdoor kun je nog steeds prachtig de nok in kijken en de houten balklaag zien. De bewoners: “Onze kinderen zijn het huis uit, maar komen tegenwoordig heel graag logeren. De kamer is mede door WENZ design een heel speciaal gastenverblijf geworden!”

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit.

Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.