buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

“Het is alsof het er al jaren staat”

Een niet al te grote tuin. Maar toch de wens om overdekt te kunnen zitten. En dus kwam WENZ design langs. Wat zij ontwierp is meer dan een kleine overkapping. Het is een heerlijke plek in de tuin geworden. “Het is een plek waar wij altijd lekker koffie drinken, heerlijk kunnen zitten. Echt een meerwaarde in de tuin. En het lijkt net alsof het er altijd al geweest is. Een prachtig ontwerp!”

 

Uniek overdekt terras gegoten in beton

“Bij een overdekt terras denk je al snel aan vier palen een dak erop”, aldus Zwenneken van den Brink van WENZ design. “Maar ik heb er echt werk in gestoken om een uniek ontwerp te maken. Het onderste gedeelte bestaat uit beton, waarvoor we mallen hebben gemaakt en dat op locatie in het werk is gegoten. Een halfhoge muur aan de achterkant geeft een bijzonder gevoel van geborgenheid, maar toch nog met het idee dat je ‘in het groen’ zit. Op de betonnen poeren heb ik het houten bovenstel van het overdekte terras gemaakt. Vier hardhouten palen en een hardhouten dak maken het geheel af.”

Ook over de kleuren dacht WENZ na. De hardhouten palen houden hun houtkleur en zullen na verloop van tijd gaan vergrijzen en bemossen. Het hardhouten dak werd geschilderd in een donkere kleur, bijna zwart, om een contrast te creëren tussen het hout en beton. Uiteindelijk een klein maar fijn overdekt terras, waar de eigenaren in ieder jaargetijde van hun tuin kunnen genieten.

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie carport, veranda of overdekt terras. Maar ze draait ook haar hand niet om voor een tuinhuis, serre, overkapping of buitenverblijf. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. En het handige is: WENZ kan zelf ook de uitvoering verzorgen.
Meer weten? WENZ komt graag bij jullie langs. Vrijblijvend natuurlijk. En gewoon thuis. Zodat WENZ direct de sfeer kan proeven.

Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met WENZ via info@wenz.nu of 06 – 24 73 36 72. Meer weten over WENZdesign en de werkwijze?

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.