buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

Het zijn de details die iets kunnen maken of breken. Is je tuin perfect aangelegd en helemaal naar je smaak, staat er misschien nog wel een berging, houthok of kippenhok dat er helemaal niet bij past. En daarvoor kan WENZ design de oplossing bieden! Met een op maat gemaakte tuinkast, gereedschapsberging, houthok, kippenhok of ander dierenverblijf!

 

Op maat gemaakt van douglashout

Deze op maat gemaakte tuinkast, houthok of dierenverblijf  wordt gemaakt uit douglashout en kan op kleur worden gebracht, zoals u dat zelf wenst. De verhoudingen van het hok of de berging zijn zó, dat het stijlvol staat in iedere tuin. En helemaal naar uw wens aansluit bij de bestaande elementen in uw tuin. WENZ denkt daarbij altijd met u mee!

Meer informatie en foto’s van een ‘kippenvilla’ die WENZdesign ontwierp voor kleine Barnevelders? Kijk hier!

Of wilt u de ontwerpen van WENZ design een keer in het echt zien. De tuinkasten, veranda’s en meer ontwerpen van WENZ zijn te zien op Hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld. U bent van harte welkom!

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit.

Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.