buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

VRIJBLIJVEND GESPREK

Voor ik ergens induik, wil ik het zelf gezien hebben. En jullie willen natuurlijk weten wie ik in het echt ben. Daarom plannen we een eerste gesprek. Dit gesprek kost niets en is vrijblijvend. En wees gerust: ik kom écht overal in Nederland langs.

 

SCHETSONTWERP (+ KOSTENINDICATIE)

Is er een klik? Dan ga ik aan de slag met een schetsontwerp. Daar steek ik veel tijd in en dus is deze stap niet vrijblijvend. In het ontwerp verwerk ik jullie wensen en mijn ideeën over materialen, kleuren en verhoudingen. Ook houd ik er rekening mee of je zelf wilt helpen in de uitvoering of liever alles uit handen geeft. Tijdens de presentatie van het ontwerp krijgen jullie een ruwe indicatie van wat jullie project gaat kosten.

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie carport, veranda of overdekt terras. Maar ze draait ook haar hand niet om voor een tuinhuis, serre, overkapping of buitenverblijf. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. En het handige is: WENZ kan zelf ook de uitvoering verzorgen.
Meer weten? WENZ komt graag bij jullie langs. Vrijblijvend natuurlijk. En gewoon thuis. Zodat WENZ direct de sfeer kan proeven.

Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met WENZ via info@wenz.nu of 06 – 24 73 36 72. Meer weten over WENZdesign en de werkwijze?

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.