buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

“Wat doet oud hout met de sfeer van een veranda?”

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe veranda, overdekt terras of ander (bij)gebouw van hout? WENZ design heeft diverse ontwerpen gemaakt die u zelf kunt bewonderen en bekijken in de tuinen van Hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld. U bent van harte welkom om hier een keer te komen kijken! Ook op zaterdag geopend!

 

Verwonder uzelf over de mogelijkheden van een houten veranda

Hoe vergrijst hout? Wat kan je doen met Eiken of Douglashout? En wat doet oud hout eigenlijk met de sfeer. WENZ design laat het u graag zien! De veranda’s op De Briellaerd zijn verrassend en bijzonder. Bijvoorbeeld doordat WENZ in één veranda verschillende houtsoorten heeft toegepast. Of door het hout een kleur te geven. Want ook dat geeft een bepaalde sfeer.

En WENZ heeft nog meer verrassingen in petto voor de bezoeker. Zo heeft de veranda een opening die niet direct zichtbaar is. Door deze opening stap je een ander deel van de tuin in, waardoor je je ineens in een hele andere omgeving waant. De ontwerpen van WENZ design blinken uit in eenvoud, maar zijn niet zo simpel als ze eruit zien. De toepassing van de materialen, het lijnenspel, de inrichting, de kleuren, alles draagt bij aan het scheppen van de perfecte sfeer in uw tuin.

Op Hovenierscentrum De Briellaerd kunt u gewoon langskomen. Er worden zelfs vaak feestjes gegeven of bruidsreportages gemaakt en er is een tuinwinkel waar u allerlei prachtige spullen voor binnen en buiten kunt kopen. Of heerlijk verdwalen in de bezoekerstuinen. Eigenlijk gewoon leuk voor een dagje uit.

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit.

Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.