buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

“Geen omkijken naar het vervoer van de theaterkostuums”

 

In een fantastische loods op het Havenstraatterrein in Amsterdam maakte WENZ design maatwerk transportkisten voor het vervoeren van dure theaterkostuums. In plaats van regelmatig dure transportkisten te moeten huren om de kostuums te vervoeren, maakte WENZ dit eenvoudige en praktische ontwerp. De klant was erg tevreden: “Het is ideaal om geen omkijken te hebben naar de staat van de kostuums na het vervoer. En we kunnen de kisten zó de vrachtwagen in rollen. Perfect dus!”

 

Maatwerk transportkisten

Het bleek goedkoper om zes transportkisten te maken dan de vervoerskisten vier keer per jaar te huren. Het praktische ontwerp van de kisten van WENZ design zorgt ervoor dat de kostuums tijdens het in- en uitladen en tijdens het vervoer in perfecte staat blijven en daarnaast zijn de kisten gemakkelijk handelbaar voor de vrachtwagenchauffeur. De perfecte oplossing voor alle partijen dus.

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie carport, veranda of overdekt terras. Maar ze draait ook haar hand niet om voor een tuinhuis, serre, overkapping of buitenverblijf. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit. En het handige is: WENZ kan zelf ook de uitvoering verzorgen.
Meer weten? WENZ komt graag bij jullie langs. Vrijblijvend natuurlijk. En gewoon thuis. Zodat WENZ direct de sfeer kan proeven.

Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact op met WENZ via info@wenz.nu of 06 – 24 73 36 72. Meer weten over WENZdesign en de werkwijze?

 

Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.