buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

“Met familie en vrienden rondom de buitenhaard zitten”

Een ongebruikte plek in de tuin werd door WENZ design gemaakt tot een plek waar de familie niet meer is weg te slaan. Een heerlijke plek met een open karakter, vanaf de loungebank kijk je heerlijk de natuur in. Deze plek geeft een gevoel van ruimte en rust, maar ook van geborgenheid en gezelligheid. De openhaard maakte WENZ tot de centrale plek en bevindt zich in het verlengde van het pad naar het overdekte terras toe. Er is voor iedereen zo voldoende plek om heerlijk om de haard buiten te zitten. “We zaten nog nooit zo vaak buiten als nu!”

 

Overdekt terras om heerlijk te loungen of lang te tafelen

De krant lezen, kopje koffie erbij en heerlijk van je af kijken. Of de openhaard aan als het wat kouder wordt ‘s avonds, zodat het lekker aangenaam blijft om buiten te zitten. ‘s Zomers lekker lang tafelen met vrienden en daarna op de loungebank ploffen met een goed glas wijn erbij. Dát is precies wat WENZ design met dit heerlijke overdekte terras in Barneveld heeft weten te realiseren.

Het hout van de constructie is al prachtig aan het vergrijzen. De veranda gaat als het ware op in de omgeving, maar blijft wel een opvallende plek houden in de tuin. Je oog wordt er naar toe getrokken, als vanzelf loop je naar het terras toe vanaf de woning.

 

Loungeplek in de tuin

WENZ design: “Het is zo heerlijk om te zien dat iets wat je vooraf bedenkt, precies past bij de klant. Het logische spel van verhoudingen dat ik met het overdekte terras heb weten te scheppen, geeft openheid en rust. Het heeft een oase van ontspanning gecreëerd voor deze klant. Daarnaast heb ik ook praktische handigheden gemaakt. Bijvoorbeeld een handige opruimplek voor de kussens, in een kast naast de loungebank. Zo hoeven ze niet ver te sjouwen en maakt het de drempel om lekker buiten te zitten veel lager.

De tevreden bewoners: “Voor ons gevoel is de tuin een stuk groter geworden. Hiervoor stonden er wat bomen en planten op deze plek, waar we niets mee deden. Dankzij WENZ design is het een heerlijke plek geworden waar we tot in de late uurtjes de tijd doorbrengen. We zitten veel meer buiten en nodigen ook graag vrienden uit om hier met ons lekker te gaan zitten.”

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit.

Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.