buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

“Het is alleen al prachtig om er naar te kijken”

Er stond eerst een zonnescherm in de tuin, om lekker buiten te kunnen zitten. Het scherm waaide echter altijd om en de wat oudere vrouw wilde wat anders. WENZ design mocht hier in Voorthuizen een overdekt terras ontwerpen achter in de tuin. Al snel had WENZ in haar hoofd hoe het moest worden. “Het moderne huis heeft een mooie witte kap, die ik direct wilde gebruiken in mijn ontwerp. Ik maak hem wel van een ander materiaal, zodat het overdekte terras meer wegvalt in het groen. Want het staat namelijk midden in de tuin.”

 

Eenvoudig maar duurzaam overdekt terras

De combinatie van betonnen poeren of sokkels op de grond, met daarbovenop de houten constructie geeft het geheel een duurzame uitstraling. Op het oog ziet het er simpel uit, maar ook heel mooi. Het is de eenvoud die het ‘m doet in dit ontwerp. Aan één zijde van het overdekte terras staat een soort pergola. Eigenlijk een op maat gemaakte ijzeren constructie, waarlangs een klimplant groeit. Zo heb je in de zomer echt het gevoel dat je ín het groen zit!

De bewoonster is enorm tevreden met het resultaat: “Het is zo mooi, dat ik het heerlijk vind om er te zitten, maar ik vind het ook prachtig om er vanuit mijn woning naar te kijken.”

 

Werken met WENZdesign

WENZ creëert inspirerende binnen- en buitenruimtes. Ze ontwerpt graag jullie serre, veranda of overdekt terras. Maar ze geeft ook graag advies over kleur, meubel of het interieur. Dat doet ze met oog voor detail en liefde voor kwaliteit.

Meer weten? Lees op deze pagina hoe WENZ werkt.