buitenlevenspecialist en ontwerp van interieur en meubels!

Zo werkt WENZ

Kennismaking en schetsontwerp

Voor ik ergens induik, wil ik het zelf gezien hebben. En jullie willen natuurlijk weten wie ik in het echt ben. Daarom plannen we een eerste gesprek en dit kan op twee manieren plaatsvinden.

  1. Elke laatste zaterdag van de maand kunt u gratis op het spreekuur komen op Hovenierscentrum De Briellaerd in Barneveld. Dit is wel op afspraak, die u hier direct online kunt maken!
  2. Heeft u liever een ander moment en dan het liefst bij u thuis, dat kan! Dit gesprek kost €150 maar dat krijgt u terug wanneer we samen verder gaan. En wees gerust: ik kom écht overal in Nederland langs.

Schetsontwerp

Als we na de kennismaking besluiten om verder te gaan dan zal ik jullie een passende offerte doen voor het maken van een schetsontwerp, én de kosten van het kennismakingsgesprek breng ik in de offerte in mindering!

In het schetsontwerp dat ik voor jullie ga maken verwerk ik jullie wensen en mijn ideeën over materialen, kleuren en verhoudingen. Wil je weten hoe dit eruit ziet, klik dan hier. Met dit schetsontwerp heb je de basis voor jouw buitenverblijf, interieur of ander project in handen! Hiermee kunt u offertes opvragen voor de realisatie.

Blij met het ontwerp en toch niet zelf aan de slag? Lees dan verder wat WENZdesign nog meer voor je kan betekenen!

Niet zelf aan de slag?

Als je niet zelf aan de slag wilt met de realisatie van je ontwerp dan gaat WENZ je helpen samen met haar grote netwerk van vakmensen. En je hebt de basis voor je veranda al in handen dus we hoeven nog maar twee stappen te maken.

1. de bouwprijs in beeld brengen

Als jullie helemaal tevreden zijn met het plan dan kan WENZ u helpen met het opvragen van een offerte. Daarin spreekt WENZ met haar bouwer over de manier van bouwen. Deze is altijd zeer degelijk want het liefst komt WENZ niet terug voor klachten. WENZ heeft een passie voor hout en gebruikt daarom het liefst de mooiste houtverbindingen. Daarom vraagt WENZ alleen offertes op bij gedegen bedrijven die staan voor hun vak en werk leveren waar WENZ voor in staat. Deze keuze overleggen we samen totdat we alles in beeld hebben en aan de slag kunnen.

2. uitvoering- en projectbegeleiding

In deze fase tref ik alle voorbereidingen om aan de slag te gaan. Denk aan de tekeningen bij de bouw, de planning, de begeleiding tijdens de bouw. En alles totdat het eruit ziet zoals we samen in ons hoofd hadden.
Per project zal WENZ u vooraf de kosten van deze twee stappen in een overzicht aanbieden.